2021 archyvas

2021-12-17 Pasvalio Rotary klubo prezidentas, Remigijus Janušis, kartu su Pasvalio socialinių paslaugų centro Darbo su šeimomis padalinio darbuotojomis aplankė dvi pasirinktas šeimas ir įteikė Norvegijos Rotary klubo narių dovanas bei paramą.
Dėkojame Pasvalio Rotary Klubui už bendradarbiavimą ir suteiktą pagalbą šeimoms!
2021-12-17 Vaškų kultūros namuose paslaugų gavėjams vyko popietė „Kalėdinių puokščių dirbtuvėlės“, kurią inicijavo ir organizavo Pasvalio socialinių paslaugų centro socialinės darbuotojos Asta Mažeikaitė ir Regina Tamošiūnienė. Įmonės „Žiedlapių lietus“ savininkė Neringa Smolskienė popietės dalyvius supažindino su puokščių komponavimo ir dekoravimo pagrindais. Užsiėmimo metu atsiskleidė paslaugų gavėjų kūrybingumas.
Dėkojame Pasvalio kultūros centro dailininkei – scenografei Astai Bendoraitienei ir Neringai Smolskienei už bendradarbiavimą, jaukiai praleistą laiką, kuriant grožį ir gerą nuotaiką.
Darbo su šeimomis padalinys už iniciatyvą ir skleidžiamą kalėdinę nuotaiką bei pagalbą įsigyjant jaunuoliui reikalingus vaistus, dėkoja gėlių salonui ir studijai „ŽIEDŲ DULKĖS‘E“!
Darbo su šeimomis padalinys už pasidalintą gerumą dėkoja geradariui Mindaugui! Smagu, mažas kalėdinis stebuklas pradžiugino jaunuolį
2021-12-14 Pasvalio socialinių paslaugų centro Darbo su šeimomis padalinio ir Globos centro paslaugų gavėjai vyko į kino teatrą Šiauliuose „FORUM CINEMAS“, žiūrėjo animacinį filmą „Augintiniai susivienija“🥳🤩
Dėkojame kino teatrui „FORUM CINEMAS“ už organizuojamą akciją „Gerumo seansai“❗️
Vaikai puikiai praleido laiką ir patyrė neužmirštamus šventinius įspūdžius❗️ Už bendradarbiavimą AČIŪ VšĮ „Būk geresnis” http://www.bukgeresnis.lt/
Džiaugiamės, kolegės Snieguolės Gruzinskienės, socialine iniciatyva!
Nuo 2021 m. gruodžio 1 d. iki gruodžio 20 d. Darbo su šeimomis padalinys, siekdamas pagerinti paslaugų kokybę, pradeda vykdyti paslaugų gavėjų, darbuotojų ir socialinių partnerių apklausą
Dėkojame socialiniams partneriams VO „Gelbėkit vaikus” už suteiktą paramą šeimai!
Šiandien LR Socialinės apsaugos ir darbo viceministrė Vilma Augienė 🇱🇹 ir Valakupių reabilitacijos centro direktorė Tatjana Ulbinienė įteikė Pasvalio socialinių paslaugų centrui Europos socialinių paslaugų kokybės EQUASS Assurance sertifikatą Socialinių įgūdžių ugdymo, palaikymo ir (ar) atkūrimo paslaugai.🥳🥳🥳
Dėkojame Darbo su šeimomis padalinio darbuotojams, paslaugų gavėjams, partneriams ir savivaldybės vadovams už sunkų darbą, palaikymą ir labai reikalingą pagalbą.😍
2021-11-25 Pasvalio apylinkių seniūnijos patalpose paslaugų gavėjams vyko popietė „ Muilas kitaip“, kurią inicijavo ir organizavo socialinė darbuotoja Dalia Misevičienė. Dalia Misevičienė mokė vaikus ir mamas, kaip patiems pasigaminti kvapnų, spalvotą, įvairių formų muilą. Priminė paslaugų gavėjams kodėl reikalinga rankų higiena – padalinti informaciniai lankstinukai
2021-11-25 minint Tarptautinę kovos prieš moterų smurtą dieną, padalinio darbui su šeimomis atvejo vadybininkės dalyvavo susitikime, kurį organizavo Bendruomenės policijos pareigūnė Jurgita Packevičienė, Specializuoto kompleksinių paslaugų centro konsultantė Audronė Šlevinskienė. Susitikimo metu pristatyta smurto statistika ir smurtą patyrusiems asmenims teikiamos paslaugos Panevėžio apskrityje ir Pasvalio rajone.
Informuojame, kad patyrus smurtą pagalbos į Specializuotą kompleksinių paslaugų centrą Panevėžyje (Rožių g. 19, Panevėžys) galima kreiptis šiais tel.: 8 671 80080, 8 685 65540, 8 675 30038
Gali būti 4 žmonės ir tekstas vaizdas
2021-11-24 Pasvalio socialinių paslaugų centro atvejo vadybininkė Snieguolė Gruzinskienė bendradarbiaujant su Pasvalio Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos padalinio Pasvalio atviro jaunimo centro specialiste Akvile Angeliene inicijavo ir organizavo kalėdinių žaisliukų dirbtuvėles.
Akvilė Angelienė susirinkusius vaikus ir jų tėvelius supažindino su bibliotekos veikla, o Snieguolė Gruzinskienė mokė vaikus pasigaminti kalėdinius žaisliukus tuo pačiu ugdant jų socialinę atsakomybę, kad panaudotas priemones galima kūrybiškai panaudoti dar kartą. Ačiū visiems už gerą nuotaiką, buvimą kartu, kuriant kalėdinę nuotaiką kiekvieno dalyvio širdyje!
2021-11-23 Pasvalio socialinių paslaugų centre Darbo su šeimomis padalinys organizavo apskrito stalo diskusiją su socialiniais partneriais. Diskusijos metu pristatyta padalinio veikla, aptarta socialinių partnerių teikiamų paslaugų nauda. Kalbėta apie užimtumo veiklų paslaugų gavėjams įvairovę, teikiamų paslaugų kokybės gerinimą. Centro direktorė, dėkodama socialiniams partneriams už bendradarbiavimą, padovanojo po Dienos užimtumo padalinio darytą simbolinį angelą.
Startuoja pilotinė pagalbos programa elgesio sunkumų turintiems vaikams ir paaugliams. Sumanyta JAV ir sėkmingai įsitvirtinusi įvairiose Europos valstybėse programa Lietuvoje vykdoma Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos kartu su partneriais.
✅ Kreipkitės pagalbos
✅ Rekomenduokite programą
Daugiau informacijos ➡️ https://bit.ly/2R45H4J
2021-11-10 baigėsi užsiėmimai tema „Emocinis pažinimas, išraiška ir streso valdymo praktiniai užsiėmimai“, kuriuos paslaugų gavėjams inicijavo ir organizavo socialinė darbuotoja Inga Pelegrimaitė. Dėkojame socialiniam partneriui Pasvalio visuomenės sveikatos biurui ir užsiėmimus vedusiai psichologei Daivai Čeponienei.
2021-11-03 vyko trečiasis užsiėmimas, kurį socialinė darbuotoja Inga Pelegrimaitė inicijavo ir organizavo paslaugų gavėjams ,,Emocinis pažinimas, išraiška ir streso valdymo praktiniai užsiėmimai“.
Dėkojame socialiniam partneriui Pasvalio Visuomenės sveikatos biurui ir užsiėmimą vedusiai psichologei Daivai Čeponienei.
2021-10-28 socialinė darbuotoja Ingrida Kačerauskienė su Pasvalio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektoriumi, Mindaugu Motuzu, vykdė prevencinę popietę apie saugumą paslaugų gavėjų namuose. Dėkojame, inspektoriui, kuris apžiūrėjo elektros instaliaciją, krosnis.. Patarė kaip tinkamai kaip reikėtų elgtis gaisro metu. Paslaugų gavėjams priminė apie būtinybę namuose įsirengti dūmų detektorius. Padalinti informaciniai lankstinukai (kuriuos parengė socialinė darbuotoja), mažiesiems padovanotos spalvinimo knygelės, kurios iliustruotai pateikta informaciją, kaip elgtis gaisro atveju.
2021-10-27 Darbo su šeimomis padalinio paslaugų gavėjai šiandiena nuotoliniu būdu dalyvavo paskaitoje „Manipuliuotojai tarp mūsų”, kurią vedė psichologė Daiva Čeponienė. Ačiū, socialiniam partneriui Visuomenės sveikatos biurui.
Spalio 26 d.. 13 val. Darbo su šeimomis padalinio darbuotojos dalyvavo nuotoliniame susitikime su Panevėžio apskrities patarėjomis teisės klausimais Jurgita Varanauskiene ir vyr. specialiste teisininke Jurgita Jankauskiene, kurio metu aptarėme aktualias temas „Vaikų interesų užtikrinimas konfliktinių skyrybų metu/tėvų valdžios ribojimo atvejais/taikant laikinąją priežiūrą/ globos procese kylantys sunkumai/kylančios problemos ir iššūkiai ir kita”.
Bendradarbiaujant su Pasvalio visuomenės sveikatos biuru nuo rugsėjo 9 d. iki spalio 7 d. Darbo su šeimomis padalinio paslaugų gavėjams vyko teoriniai ir praktiniai grupiniai užsiėmimai „Smurtaujantį elgesį keičianti programa“, kurios vedė psichologė Dalia Petrėnienė. Užsiėmimų metu buvo kalbama apie pyktį, jo valdymą, savęs pažinimą, skirtingas reakcijas į situacijas, konflikto sprendimo būdus, kaip konflikto ar nesutarimų metu keisti elgesį, požiūrį, mintis.
2021-10-21 Pasvalio socialinių paslaugų centro darbuotojai dalyvavo nuotoliniuose mokymuose „ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) reikalavimų taikymo ypatumai dirbant socialinių paslaugų įstaigoje“, kuriuos vedė LEKTORIUS: doc. dr. Marius Laurinaitis.
2021-10-20 Pasvalio socialinių paslaugų centro darbuotojai ir paslaugų gavėjai, vykdydami socialinės atsakomybės veiklas, dalyvavo mokymuose, kuriuose Vartotojų aljanso konsultantai Rūta Trainytė ir Erikas Dailidė suteikė informacijos apie energijos taupymą buityje, kaip spręsti energetikos problemas: prietaisų nepalikimas budėjimo režime, nereikalingo apšvietimo išjungimas, arbatinuke užvirinamas tik reikalingas vandens kiekis, skalbtis rečiau – sumažinti skalbimų skaičių vienu kartu per savaitę, skalbimas mažoje temperatūroje, skalbti tik pilnai užpildytą skalbyklę, trumpiau praustis po dušu, palikti tuščios vietos aplink šaldytuvą (5-10 cm), kad oras galėtų cirkuliuoti, įsitikinti, kad durys tinkamai uždarytos, atšildyti ledo šaldiklį reguliariai, nustatyti prietaisus, kad jie nebūtų budėjimo režime, įsigyti vandenį taupančią dušo galvutę, vandens šildytuvo ir vamzdžių izoliacija, šildymo atnaujinimas, kitokių energiją taupančių prietaisų įsigijimas, taip pat apie namų renovaciją.
Visada galima skambinti ir individualiai konsultuotis rūpimais energijos taupymo klausimais konsultantas Erikas Dailidė kuris papasakos kaip paprastomis priemonėmis, neišleidžiant daug pinigų, taupyti energiją, šilumą, vandenį namuose.
Tel.nr. 8-670 0006.
2021-10-05 Pasvalio socialinių paslaugų centro, socialinės darbuotojos, Asta Mažeikaitė ir Regina Tamošiūnienė kartu su Grūžių vaikų dienos centru inicijavo ir organizavo popietę ,,Savo švaresnę aplinką ir pasaulį kuriuosi pats”. Jos metu, paslaugų gavėjų vaikai, lankantys vaikų dienos centrą, pasikartojo pagrindines atliekų rūšiavimo taisykles. Turimos žinios patikrintos atliekant praktinę užduotį: susiskirstę į 3 komandas vaikai dėliojo atliekas į šiukšlių konteinerius (paruoštas kartonines dėžutes).
Kartu su popietės dalyviais aptartos padarytos klaidos rūšiuojant atliekas. Turimiems įgūdžiams įtvirtinti įteikti ta tema paruošti lankstinukai bei padėkos vaišės- šakotis. Dėkojame Grūžių vaikų dienos centro darbuotojoms už bendradarbiavimą.
2021-10-06 Pušaloto seniūnijoje socialinė darbuotoja Dalė Bedalienė inicijavo
ir organizavo paslaugų gavėjams edukacinę popietę ,,GAMTOS GALIA”, kurią vedė Paįstrio
kultūros centro Bernatonių skyriaus meno vadovė Virginija Trybienė. Paslaugų gavėjai buvo supažindinti su vaistažolių rinkimu, jų paruošimo būdais ir gydomosiomis
savybėmis.
Socialinė darbuotoja Dalė Bedalienė paslaugų gavėjams dar kartą priminė apie paslaugų gavėjų teises ir pareigas, išdalinti atnaujinti lankstinukai.
Dėkojame Pušaloto seniūnijos seniūno pavaduotojai Vaidai Ogintienei už bendradarbiavimą ir šiltą priėmimą.
2021 m. rugsėjo 29 – 30 d. Darbo su šeimomis padalinio darbuotojos dalyvavo mokymuose „Smurtas artimoje aplinkoje: prevencija, apsauga, pagalba, bendradarbiavimas, kuriuos organizavo Panevėžio specializuotos kompleksinės pagalbos centras.
Nemokama pagalba nukentėjusiems nuo smurto artimoje aplinkoje: http://www.lygus.lt/spc; tel. 8-699 86866.
2021-09-29 vyko antras užsiėmimas, kurį socialinė darbuotoja Inga Pelegrimaitė inicijavo ir organizavo paslaugų gavėjams ,,Emocinis pažinimas, išraiška ir streso valdymo praktiniai užsiėmimai“.
Dėkojame socialiniam partneriui Pasvalio Visuomenės sveikatos biurui ir užsiėmimą vedusiai psichologei Daivai Čeponienei.
2021-09-28 Darbo su šeimomis darbuotojos dalyvavo praktiniuose mokymuose „Neuroedukacija ir emocinė higiena. Kaip padėti sau?“, kuriuos vedė neuroedukatorė Rėda Grigaitienė.
Dėkojame socialiniam partneriui, Pasvalio Visuomenės Sveikatos Biuras, kad rūpinasi socialinių darbuotojų emocine sveikata!
2021-09-22 socialinė darbuotoja Inga Pelegrimaitė inicijavo ir organizavo paslaugų gavėjams užsiėmimą ,,Emocinis pažinimas, išraiška ir streso valdymo praktiniai užsiėmimai“.
Dėkojame socialiniam partneriui Pasvalio Visuomenės sveikatos biurui ir užsiėmimą vedusiai psichologei Daivai Čeponienei.
2021-09-17 atvejo vadybininkė Inga Laikūnienė inicijavo ir organizavo socialinę iniciatyvą „Padovanok kraują- išgelbėk gyvybę“.
SMAGU, KAI PIRMĄ KARTĄ ORGANIZUOTOJE SOCIALINĖJE INICIATYVOJE DALYVAVO GAUSUS BŪRYS KRAUJO DONORŲ IŠ KURIŲ NET 17 PIRMĄ KARTĄ TAPO NEATLYGINTINAIS KRAUJO DONORAIS! PASVALIO SOCIALINIŲ PASLAUGŲ CENTRO DARBUOTOJA, VANDA KIEKŠIENĖ, JAU 28-Ą KARTĄ NEATLYGINTINAI PADOVANOJO KRAUJO!
Dėkojame Pasvalio socialinių paslaugų centro darbuotojams, paslaugų gavėjams, socialiniams partneriams, kurie savo kilniu poelgiu sergantiems žmonėms suteikė galimybę pasveikti ar net išgelbėjo jų gyvybes!
Ačiū Nacionalinio kraujo centro darbuotojams, kurie prisidėjo organizuojant šią socialinę iniciatyvą Pasvalio socialinių paslaugų centre!
nuotrauka
2021-09-15 socialinė darbuotoja Alma Šlekonienė su Pasvalio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektoriumi Gotaru Vasilevičiumi vykdė, prasidedant šildymo sezonui, prevencinę popietę. Ačiū, inspektoriui, kuris paslaugų gavėjų namuose apžiūrėjo krosnis, elektros instaliaciją, paaiškino gaisrų kilimo priežastis ir kaip reikėtų elgtis gaisro metu. Taip pat paslaugų gavėjams priminė apie būtinybę namuose įsirengti autonominius dujų detektorius- padalinti informaciniai lankstinukai/skrajutės.
Socialinė darbuotoja paslaugų gavėjams dar kartą priminė apie paslaugų gavėjų teises ir pareigas- padalinti lankstinukai.
2021-09-14 socialinė darbuotoja Edita Žurauskienė organizavo švietėjišką- istorinę edukaciją apie Pumpėnų vėjo malūną ir Niurkonių dvaro koplyčią. Dėkojame Pumpėnų kraštotyrininkui Algimantui Stalilioniui už begalinę meilę savo kraštui taip pat už puikiai praleisti laiką, įgytas žinias, praplėstą akiratį.
Paslaugų gavėjams paruoštos atmintinės, kurių tikslas šviesti tėvus, skatinti juos būti išmintingais savo vaikų atžvilgiu, formuoti stiprius ir sveikus tėvų ir vaiko tarpusavio santykius.
Pasvalio socialinių paslaugų centro direktorė, Rasa Beinorienė, dėkoja visiems dalyvavusiems Darbo su šeimomis padalinio organizuotoje socialinės atsakomybės akcijoje „DAROM: KIEKVIENAS IŠ GAMTOS PO ŠIUKŠLĘ“. Ačiū už fiksuotas ir atsiųstas akimirkas. Pagrindinis prizas- šeimyninė pica keliauja į Joniškėlį! Su laimėtojais susisieksime asmeniškai. Dėkojame socialiniam partneriui- Pasvalio rajono savivaldybės administracijai.
2021-08-31 socialinė darbuotoja Modesta Zalensienė, bendradarbiaujant su Pasvalio Visuomenės sveikatos biuro specialistėmis, Krinčino seniūnijos patalpose organizavo popietę paslaugų gavėjams „Būkite sveiki!“. Tikslas: informuoti ir motyvuoti paslaugų gavėjus pasiskiepyti nuo COVID-19 ligos, siekiant apsaugoti save ir aplinkinius. Taip pat popietės metu buvo suteikta informacija apie hipertonines ligas, TBC profilaktiką ir alkoholio mitų griovimą.
2021-08-17 paslaugų gavėjams vyko užsiėmimas „Sielą, kūną ir dvasią harmonizuojanti
meno terapija gyvenimui be streso“, kurį vedė psichologė Daiva Čeponienė.
Ačiū, socialiniam parteriui Pasvalio Visuomenės sveikatos biurui!
nuotrauka

 

2021-07-02 d., 10.00 val. Darbo su šeimomis padalinio paslaugų gavėjams, kurioje dalyvavo vaikai ir jų tėvai, vyko prevencinė popietė apie prekybos žmonėmis prevenciją, vaikų išnaudojimą.
Ačiū bendruomenės pareigūnei Jurgitai Packevičienei ir VVTAĮT patarėjai Astrai Kanišauskienei už naudingą švietėjišką informaciją.

Birželio 25 d. Darbo su šeimomis padalinio socialinė darbuotoja Dalė Bedalienė inicijavo ir organizavo, bendradarbiaujant su Deglėnų kaimo bendruomenės pirmininke Vita Žvigaitiene, Deglėnų kaimo bibliotekos vedėja Kristina Petrauskiene, Pušaloto seniūnijos seniūne Paulina Stravinskiene, edukaciją ,,Išnykusių kaimų keliais“. Dėkojame Laurai Petrauskaitei už nuoširdžiai papasakotą kiekvienos skulptūros atsiradimo istoriją, prasmę.

2021-06-17 baigėsi socialinių darbuotojų Dalios Misevičienės ir Modestos Zalensienės inicijuotos ir organizuotos paslaugų gavėjams keturios popietės, kurių metu kūrė MANDALAS. Moterys sužinojo spalvų ir formų reikšmes, išsiaiškino emocines problemas bei siekė asmenybės pilnatvės, nes pamatė, kad kiekvienas piešinys atspindi vidinį gyvenimą tuo momentu, turėjo galimybę  labiau pažinti save ir gauti atsakymus į rūpimus klausimus.
MANDALA- reiškia ne tik ratą, diską, sferą, apskritimą, bet ir bendruomenę, susirinkimą – tai, kas skirtingas dalis apjungia į bendrą visumą.

AČIŪ partneriui- Pasvalio Visuomenės sveikatos  biurui ir psichologei Daivai Čeponienei.

2021 m. birželio 16 d. Pasvalio socialinių paslaugų centrui  Darbo su šeimomis padaliniui buvo įteiktas EQUASS Assurance kokybės sertifikatas, įrodantis, kad padalinyje teikiamos socialinių įgūdžių ugdymo palaikymo ir (ar)  atkūrimo paslaugos atitinka aukščiausius šių paslaugų kokybei keliamus reikalavimus Europos lygmeniu, atsižvelgiant į EQUASS kokybės principus.

EQUASS Assurance kokybės sertifikatas suteiktas 3 metų laikotarpiui, kurio metu padalinys yra įpareigotas kiekvienais metais teikti pažangos ataskaitas apie veiklos efektyvumą ir plėtrą.

Už šį įvertinimą  dėkojame Darbo su šeimomis padalinio darbuotojoms, kurios savo kasdieniu darbu prisidėjo prie šio tikslo.

MIELI PASLAUGŲ GAVĖJAI

Pasvalio rajono gyventojai birželio 17 d. kviečiami skiepytis nuo COVID-19 ligos be registracijos

Informuojame, kad šį ketvirtadienį (birželio 17 d.) Lietuvoje organizuojamas gyventojų skiepijimas nuo COVID-19 ligos be registracijos. Šią dieną Pasvalio rajono savivaldybės administracija kviečia visus rajono gyventojus skiepytis Pasvalio vakcinacijos centre, esančiame adresu Pasvalys, Kalno g. 34,  nuo 8.00 val. iki 20.00 val.
Visi atvykę gyventojai galės pasirinkti vakciną iš turimų skiepijimo centre.
Savivaldybės administracijos informacija

2021-06-15 Darbu su šeimomis padalinio paslaugų gavėjai dalyvavo edukacijoje „Žagarėliai su prisiminimais”. Edukaciją iniciavo ir organizavo socialinė darbuotoja Dalia Misevičienė. Šia edukacija, Diliauskų bendruomenės moterys: Gražina Paliulienė, Danutė Striekienė ir Kristina Šaniauskienė, praturtino paslaugų gavėjų patiriančių riziką, žinias ir įgūdžius, taip  tęsiama kulinarinio paveldo istorija! Ačiū už puikiai praleistą laiką, bei neužmirštamus įspūdžius!

2021-06-15 vyko prevencinė popietė „Saugus  elgesys prie vandens telkinių, pirmoji pagalba“.  Pasvalio Visuomenės sveikatos biuro darbuotoja Daiva Šienauskienė paslaugų gavėjus mokė teikti pirmąją pagalbą, pasakojo kaip saugiai elgtis prie vandens/kaip pasiruošti vandens pramogoms ir t.t. Visi dalyviai gavo informacinių skrajučių su informacija, aktyviausi dalyviai gavo dovanėlių! Dėkojame už bendradarbiavimą Pasvalio AJC!

 

Socialinės darbuotojos, lankymosi metu šeimose, vaikams išdalino daugiau nei 100 vnt. „Vaiko Konstitucijų”, kurios tikimės padės ne tik vaikams, bet ir jų tėvams, seneliams geriau išmanyti vaiko teise bei pareigas.
Dėkojame  Panevėžio apskrities VTAS specialistėms: Žanetai Ginaitei ir Laurai Kavaliauskaitei už Vaiko konstitucijas ir popietės metu suteiktas/ atnaujintas žinias vaikams.

Kartais užtenka saulės spindulėlio, malonaus žodžio, pasisveikinimo, šypsenos, kad  mūsų vaikai būtų laimingi!
Pasvalio socialinių paslaugų centras 2021-05-31 organizavo šeimų ir vaikų gynimo  dienos šventę, kurią iškilmingai atidarė direktorė Rasa Beinorienė linkėdama vaikams mylėti ir būti mylimais!
Dėkojame  Pasvalio kempingo savininkui Kostui Butkui už svetingumą. Ačiū  už sveikinimus svečiams: Pasvalio merui Gintautui Gegužinskui, Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėjai Ramutei Ožalinskienei, Pasvalio VVTAĮT skyriaus patarėjai Astrai Kanišauskienei, Panevėžio VVTAĮT skyriaus vedėjai Žanetai Ginaitei.
Taip pat dėkojame už pagalbą Jaunimo erdvių darbuotojoms, psichologei Daliai Petrėnienei, UAB „Indritus“ direktorei Vidai Varnaitei, „Family Support Lithuania“.
Ačiū visiems už bendrystę ir praleistą laiką kartu!!!

2021-05-27 Darbo su šeimomis padalinio paslaugų gavėjų vaikams vyko prevencinė popietė apie VAIKŲ TEISES IR PAREIGAS.
Dėkojame Panevėžio apskrities VTAS specialistėms: Žanetai Ginaitei ir Laurai Kavaliauskaitei už Vaiko konstitucijas ir popietės metu suteiktas/ atnaujintas žinias vaikams
Norime, kad KIEKVIENAS VAIKAS džiaugtųsi vaikyste ir augtų sveikas, laimingas ir atsakingas!

 

Motinos diena tęsiasi! Darbo su šeimomis padalinio, paslaugų gavėjos lankėsi Anykščių regioniniame parke. Moterys grožėjosi Anykščių šilelio Medžių lajų taku. Keliaujant taku grožėjosi kvapą gniaužiančiais vaizdais. Drąsiausia buvo Kristina, kuri lipo į 35 metrų aukščio bokštą ir apžvelgė Anykščių šilelį, Šventosios upės vingius. Išvykos metu aplankėme: „Laimės Žiburį“ – Jono Biliūno kapą ir paminklą ant Liudiškių kalvos. Atsisėdusios šalia Laimės žiburio sulig pušų viršūnėm…

Meniu
Šriftas
Spalvos